• Electric Cinema

    The interior of the Electric references the cinema's long history. Throughout the auditorium is leather seating, footstools and tables for food and drink -- generally more space for a more comfortable viewing experience. In addition, two 2-seater sofas are also available at the rear of the theatre, perfect for a romantic night out.

    published: 16 May 2013
  • Electric Cinema - Vlog 2015

    ► I went to the Electric Cinema to see 'Cinderella'. ► SUBSCRIBE: https://www.youtube.com/subscribe_widget?p=Sam4G0d ► Follow me on Twitter: https://twitter.com/Sam4God ► https://instagram.com/sam4god/

    published: 10 Apr 2015
  • PORTOBELLO ROAD MARKET + ELECTRIC CINEMA NOTTING HILL = LONDON VLOG

    Today we visit London's Portobello Road Market in Notting Hill, go for breakfast at the Tabernacle, lunch at the electric diner and watch a movie at the Electric Cinema Notting Hill. I walk through the antiques market through to the street food & fruit + veg section and then check out the new designers and second hand / vintage & clothing parts. Equipment Used to produce this film: - Canon PowerShot G7X http://youtu.be/977L-WMGWdA - Manfrotto Befree Travel Camera Tripod http://youtu.be/6F-1Elup-EA - Manfrotto PIXI Mini Travel Camera Tripod http://youtu.be/RDzu8aZIltw - Blue yeti USB microphone http://youtu.be/y1C-71WuNac Edited Using: - Apple MacBook Pro http://youtu.be/LFdW-2e0Ydc - Apple Final Cut Pro X London vlog vlogger + blogger things to do in london

    published: 21 Jun 2015
  • Electric Cinema

    Trailer di lancio per la ristrutturazione dell'Electric cinema con l'aiuto di molti volti noti, tra i quali Gemma Arterton e Benedict Cumberbatch. Regia di Ian Howes.

    published: 27 Jun 2013
  • Electric Cinema

    Take a trip to London's oldest cinema - it's unique!

    published: 12 Jun 2007
  • Untold: Birmingham - The Electric Cinema

    The Electric in Birmingham is the UKs oldest working cinema. It screened its first film on 27th December 1909, and has been providing various forms of entertainment to the public ever since. It has been brought from a state of dereliction to one of the most adored cinemas in the country. Now a fully-functioning picture house and a licenced bar, the establishment is rich in history and prided by the city. We were granted the opportunity to take an inside look at the venue with the man who made The Electric what it is today, and find out just why it matters so much that places like this are kept alive. Production: Jessica Goodman Photography: Dan Johnson and Tom Lawes

    published: 11 Oct 2012
  • English File Elementary Unit 12 Short film The Electric Cinema

    ORIENTAČNÍ TESTOVÁNÍ: 1) How many cinemas are there in the UK today? a) almost 800 b) more than 800 c) 900 2) Choose the correct sentence: a) People don't enjoy old films. b) People only watch new films on the big screens. c) People like new and old films on the big screen. 3) The Electric Cinema has been in Portobello Road since the beginning of the 20th century: a) true b) false c) it doesn't say 4) The Electric Cinema was mainly for people from poor parts of London: a) true b) false c) it doesn't say 5) People had to go to the biggest cinemas to see the newest Holywood films: a) true b) false c) it doesn't say 6) After the 2nd World War, a lot of people had TV at home: a) true b) false c) it doesn't say 7) The Electric Cinema started to show movies in other languages than English...

    published: 28 Sep 2016
  • Electric Cinema en Portobello Road Londres

    Aquí teneis los videos de este vuestro canal: https://www.youtube.com/user/Locotakeshi/videos Hola a tod@s, os traigo el video correspondiente a la sección:Conociendo el Mundo. Es un video podéis ver un cuioso cine situado en Portobello Road donde podréis ver una película acomodado en una cama, jeje. Si os ha gustado por favor un like , comentar y suscribiros de igual modo activad la campanita para que os llegue las notificaciones de las subidas de los videos de este vuestro canal.

    published: 06 Nov 2017
  • Portobello Road, Notting Hill - Electric Cinema

    The Electric Cinema is a movie theatre in Notting Hill, London, and is one of the oldest working cinemas in the country. electriccinema.co.uk One Minute London shows life moments of this colourful city. Subscribe here: https://www.youtube.com/subscription_center?add_user=UCixIvjXwYbjfNhX-LezOpxA Follow us on Twitter: https://twitter.com/OneMLondon Like us on Facebook: https://www.facebook.com/One-Minute-London-1077175145658198

    published: 02 Jun 2016
  • Execution scene - Electric Cinema

    This is the scene where I execute a bunch of free spirited characters, whilst smoking a cigarette

    published: 17 Mar 2011
  • BEST CINEMA IN THE WORLD - ELECTRIC CINEMA

    The Electric Cinema is a movie theatre in Notting Hill, London, and it is one of the oldest working cinemas in the country also known one of the world's most lavish and user friendly cinema.

    published: 15 Aug 2017
  • Barber & Parlour - Electric Cinema, dé hotspot van Shoreditch London

    Barber & Parlour - Electric Cinema, dé hotspot van Shoreditch London

    published: 25 Apr 2015
  • Benedict Cumberbatch as Humphrey Bogart in an Electric Cinema trailer

    thank to @DES_perate on twitter :)

    published: 07 Jun 2013
  • Portobello Road Market London Ottolenghi + Electric Cinema Notting Hill

    I visit London's Portobello Road Market in Notting Hill. Lunch at Chef Yotam Ottolenghi restaurant and deli in Notting hill on the junction of Westbourne Grove and Ledbury Road. Then after lunch watching buskers and street performers at the market I visit the cinema. The Electric Cinema is one of London's oldest cinemas. Having the Electric diner next door means they serve amazing food and drink to enjoy with a movie. Starting and finishing at Notting Hill Gate tube station which is nearest the market. Equipment Used to produce this film: - Canon PowerShot G7X http://youtu.be/977L-WMGWdA - Manfrotto Befree Travel Camera Tripod http://youtu.be/6F-1Elup-EA - Manfrotto PIXI Mini Travel Camera Tripod http://youtu.be/RDzu8aZIltw - Blue yeti USB microphone http://youtu.be/y1C-71WuNac Edited Us...

    published: 02 Apr 2017
  • 1928 Western Electric cinema speaker

    This is authentic Western Electric cinema speaker from 1928, as presented by Mr. Joe Roberts of Silbatone Acoustics at the 2011 High End Show in Munich, Germany. From Wikipedia: "It is a wide-audio-range horn loudspeaker estimated to be nearly 50% efficient, thus allowing a cinema to be filled with sound from a 3-watt amplifier. This was an important breakthrough in 1929 because high-powered audio valves were not generally available back then." We feel truly fortunate to have been able to listen to and enjoy this magnificent piece of audio history. (Note: This is authentic in-room sound as recorded with a Sony handycam; no enhancements used.)

    published: 31 Oct 2011
  • Трейлер для Electric Cinema

    Источник: vimeo.com/user6123787

    published: 09 Jun 2013
  • My time at the Electric cinema!

    I really enjoyed my time at the electric cinema, I hope that you can get to experience such a great time there too! The Electric cinema website: http://www.electriccinema.co.uk/ enjoy xoxo

    published: 03 Aug 2014
  • Electric Cinema, Notting Hill

    via YouTube Capture

    published: 13 Sep 2013
  • The Electric Cinema on Portobello Road in London!

    The coolest place to see a movie...

    published: 16 Apr 2017
  • Tom Laws - Owner, Electric Cinema

    Tom Laws, owner of the Electric Cinema, discusses Arts & Culture in Birmingham.

    published: 03 Nov 2010
  • Electric Cinema Radford London

    Electric Cinema might be one of the many attractions drawing you to look for your dream property in Radford London. You may know the area well of you may still be weighing up your options and pros and cons of the various locals. If you need any assistance then please don't hesitate to ask http://www.bairstoweves.co.uk/forsaleoffice/radford/262/

    published: 13 Feb 2014
  • vr family, 9d vr cinema with 6 seats, 6dof electric cinema

    9d vr cinema with 6 seats for family, welcome to inquiry Crystal: +86 15889623816

    published: 15 May 2018
  • The Grand Electric Cinema 360

    Just incase you missed out on saying farewell to the Grand Electric Cinema in Ryhope, here's a 360 degree view of the inside of the building! The Cinema will soon be deconstructed and rebuilt at Beamish as part of our 1950s Town. Thanks to the money raised by National Lottery players, the Remaking Beamish project has been awarded £10.9m by the Heritage Lottery Fund.

    published: 25 Feb 2018
  • #99THINGSINLONDON - Portobello Market and Electric Cinema

    Welcome to Two Estonian Beards You Tube channel. Vlog entry #3 - #99THINGSINLONDON aka Know Thy Neighbourhood. #99 Portobello Market & #98 Electric Cinema English captions and Estonian subs available (soon). Information about Portobello Market http://shopportobello.co.uk https://www.rbkc.gov.uk/subsites/visitkensingtonandchelsea/shopping/portobello/ourmarkets.aspx Information about Electric Cinema - https://www.electriccinema.co.uk Feel free to subscribe and check out our Instagarm and Twitter ———————————————————————————————— Contact us by:Instagram - twoestonianbeards Twitter - @2EstonianBeards ———————————————————————————————— Music - ANITEK - CityStrum http://www.youtube.com/anitekmusic Licensed via Jamendo Music https://www.jamendo.com ————————————————————————————————

    published: 31 Mar 2016
developed with YouTube
Electric Cinema
1:17

Electric Cinema

  • Order:
  • Duration: 1:17
  • Updated: 16 May 2013
  • views: 12857
videos
The interior of the Electric references the cinema's long history. Throughout the auditorium is leather seating, footstools and tables for food and drink -- generally more space for a more comfortable viewing experience. In addition, two 2-seater sofas are also available at the rear of the theatre, perfect for a romantic night out.
https://wn.com/Electric_Cinema
Electric Cinema - Vlog 2015
9:16

Electric Cinema - Vlog 2015

  • Order:
  • Duration: 9:16
  • Updated: 10 Apr 2015
  • views: 2892
videos
► I went to the Electric Cinema to see 'Cinderella'. ► SUBSCRIBE: https://www.youtube.com/subscribe_widget?p=Sam4G0d ► Follow me on Twitter: https://twitter.com/Sam4God ► https://instagram.com/sam4god/
https://wn.com/Electric_Cinema_Vlog_2015
PORTOBELLO ROAD MARKET + ELECTRIC CINEMA NOTTING HILL = LONDON VLOG
18:08

PORTOBELLO ROAD MARKET + ELECTRIC CINEMA NOTTING HILL = LONDON VLOG

  • Order:
  • Duration: 18:08
  • Updated: 21 Jun 2015
  • views: 23612
videos
Today we visit London's Portobello Road Market in Notting Hill, go for breakfast at the Tabernacle, lunch at the electric diner and watch a movie at the Electric Cinema Notting Hill. I walk through the antiques market through to the street food & fruit + veg section and then check out the new designers and second hand / vintage & clothing parts. Equipment Used to produce this film: - Canon PowerShot G7X http://youtu.be/977L-WMGWdA - Manfrotto Befree Travel Camera Tripod http://youtu.be/6F-1Elup-EA - Manfrotto PIXI Mini Travel Camera Tripod http://youtu.be/RDzu8aZIltw - Blue yeti USB microphone http://youtu.be/y1C-71WuNac Edited Using: - Apple MacBook Pro http://youtu.be/LFdW-2e0Ydc - Apple Final Cut Pro X London vlog vlogger + blogger things to do in london
https://wn.com/Portobello_Road_Market_Electric_Cinema_Notting_Hill_London_Vlog
Electric Cinema
1:56

Electric Cinema

  • Order:
  • Duration: 1:56
  • Updated: 27 Jun 2013
  • views: 1562
videos
Trailer di lancio per la ristrutturazione dell'Electric cinema con l'aiuto di molti volti noti, tra i quali Gemma Arterton e Benedict Cumberbatch. Regia di Ian Howes.
https://wn.com/Electric_Cinema
Electric Cinema
2:34

Electric Cinema

  • Order:
  • Duration: 2:34
  • Updated: 12 Jun 2007
  • views: 4019
videos
Take a trip to London's oldest cinema - it's unique!
https://wn.com/Electric_Cinema
Untold: Birmingham - The Electric Cinema
5:27

Untold: Birmingham - The Electric Cinema

  • Order:
  • Duration: 5:27
  • Updated: 11 Oct 2012
  • views: 5409
videos
The Electric in Birmingham is the UKs oldest working cinema. It screened its first film on 27th December 1909, and has been providing various forms of entertainment to the public ever since. It has been brought from a state of dereliction to one of the most adored cinemas in the country. Now a fully-functioning picture house and a licenced bar, the establishment is rich in history and prided by the city. We were granted the opportunity to take an inside look at the venue with the man who made The Electric what it is today, and find out just why it matters so much that places like this are kept alive. Production: Jessica Goodman Photography: Dan Johnson and Tom Lawes
https://wn.com/Untold_Birmingham_The_Electric_Cinema
English File Elementary   Unit 12   Short film    The Electric Cinema
3:31

English File Elementary Unit 12 Short film The Electric Cinema

  • Order:
  • Duration: 3:31
  • Updated: 28 Sep 2016
  • views: 2437
videos
ORIENTAČNÍ TESTOVÁNÍ: 1) How many cinemas are there in the UK today? a) almost 800 b) more than 800 c) 900 2) Choose the correct sentence: a) People don't enjoy old films. b) People only watch new films on the big screens. c) People like new and old films on the big screen. 3) The Electric Cinema has been in Portobello Road since the beginning of the 20th century: a) true b) false c) it doesn't say 4) The Electric Cinema was mainly for people from poor parts of London: a) true b) false c) it doesn't say 5) People had to go to the biggest cinemas to see the newest Holywood films: a) true b) false c) it doesn't say 6) After the 2nd World War, a lot of people had TV at home: a) true b) false c) it doesn't say 7) The Electric Cinema started to show movies in other languages than English: a) true b) false c) it doesn't say 8) The Electric Cinema closed in 1993 because: a) of fire b) they didn't have enough customers c) they didn't make any changes 9) Now, there are: a) seats b) sofas c) both 10) You can't get any food there now: a) true b) false c) it doesn't say 11) How old is the cinema? a) 90 years b) 100 years c) 110 years Každá správná odpověď = 1 bod Výsledky: 1B, 2C, 3A, 4B, 5B, 6A, 7A, 8B, 9C, 10B, 11B
https://wn.com/English_File_Elementary_Unit_12_Short_Film_The_Electric_Cinema
Electric Cinema en Portobello Road Londres
6:17

Electric Cinema en Portobello Road Londres

  • Order:
  • Duration: 6:17
  • Updated: 06 Nov 2017
  • views: 91
videos
Aquí teneis los videos de este vuestro canal: https://www.youtube.com/user/Locotakeshi/videos Hola a tod@s, os traigo el video correspondiente a la sección:Conociendo el Mundo. Es un video podéis ver un cuioso cine situado en Portobello Road donde podréis ver una película acomodado en una cama, jeje. Si os ha gustado por favor un like , comentar y suscribiros de igual modo activad la campanita para que os llegue las notificaciones de las subidas de los videos de este vuestro canal.
https://wn.com/Electric_Cinema_En_Portobello_Road_Londres
Portobello Road, Notting Hill - Electric Cinema
1:05

Portobello Road, Notting Hill - Electric Cinema

  • Order:
  • Duration: 1:05
  • Updated: 02 Jun 2016
  • views: 196
videos
The Electric Cinema is a movie theatre in Notting Hill, London, and is one of the oldest working cinemas in the country. electriccinema.co.uk One Minute London shows life moments of this colourful city. Subscribe here: https://www.youtube.com/subscription_center?add_user=UCixIvjXwYbjfNhX-LezOpxA Follow us on Twitter: https://twitter.com/OneMLondon Like us on Facebook: https://www.facebook.com/One-Minute-London-1077175145658198
https://wn.com/Portobello_Road,_Notting_Hill_Electric_Cinema
Execution scene - Electric Cinema
0:39

Execution scene - Electric Cinema

  • Order:
  • Duration: 0:39
  • Updated: 17 Mar 2011
  • views: 229
videos
This is the scene where I execute a bunch of free spirited characters, whilst smoking a cigarette
https://wn.com/Execution_Scene_Electric_Cinema
BEST CINEMA IN THE WORLD - ELECTRIC CINEMA
3:07

BEST CINEMA IN THE WORLD - ELECTRIC CINEMA

  • Order:
  • Duration: 3:07
  • Updated: 15 Aug 2017
  • views: 181
videos
The Electric Cinema is a movie theatre in Notting Hill, London, and it is one of the oldest working cinemas in the country also known one of the world's most lavish and user friendly cinema.
https://wn.com/Best_Cinema_In_The_World_Electric_Cinema
Barber & Parlour -  Electric Cinema, dé hotspot van Shoreditch London
1:01

Barber & Parlour - Electric Cinema, dé hotspot van Shoreditch London

  • Order:
  • Duration: 1:01
  • Updated: 25 Apr 2015
  • views: 450
videos
Barber & Parlour - Electric Cinema, dé hotspot van Shoreditch London
https://wn.com/Barber_Parlour_Electric_Cinema,_Dé_Hotspot_Van_Shoreditch_London
Benedict Cumberbatch as Humphrey Bogart in an Electric Cinema trailer
1:56

Benedict Cumberbatch as Humphrey Bogart in an Electric Cinema trailer

  • Order:
  • Duration: 1:56
  • Updated: 07 Jun 2013
  • views: 28309
videos
thank to @DES_perate on twitter :)
https://wn.com/Benedict_Cumberbatch_As_Humphrey_Bogart_In_An_Electric_Cinema_Trailer
Portobello Road Market London Ottolenghi + Electric Cinema Notting Hill
27:04

Portobello Road Market London Ottolenghi + Electric Cinema Notting Hill

  • Order:
  • Duration: 27:04
  • Updated: 02 Apr 2017
  • views: 3145
videos
I visit London's Portobello Road Market in Notting Hill. Lunch at Chef Yotam Ottolenghi restaurant and deli in Notting hill on the junction of Westbourne Grove and Ledbury Road. Then after lunch watching buskers and street performers at the market I visit the cinema. The Electric Cinema is one of London's oldest cinemas. Having the Electric diner next door means they serve amazing food and drink to enjoy with a movie. Starting and finishing at Notting Hill Gate tube station which is nearest the market. Equipment Used to produce this film: - Canon PowerShot G7X http://youtu.be/977L-WMGWdA - Manfrotto Befree Travel Camera Tripod http://youtu.be/6F-1Elup-EA - Manfrotto PIXI Mini Travel Camera Tripod http://youtu.be/RDzu8aZIltw - Blue yeti USB microphone http://youtu.be/y1C-71WuNac Edited Using: - Apple MacBook Pro http://youtu.be/LFdW-2e0Ydc - Apple Final Cut Pro X London vlog vlogger + blogger
https://wn.com/Portobello_Road_Market_London_Ottolenghi_Electric_Cinema_Notting_Hill
1928 Western Electric cinema speaker
5:45

1928 Western Electric cinema speaker

  • Order:
  • Duration: 5:45
  • Updated: 31 Oct 2011
  • views: 70247
videos
This is authentic Western Electric cinema speaker from 1928, as presented by Mr. Joe Roberts of Silbatone Acoustics at the 2011 High End Show in Munich, Germany. From Wikipedia: "It is a wide-audio-range horn loudspeaker estimated to be nearly 50% efficient, thus allowing a cinema to be filled with sound from a 3-watt amplifier. This was an important breakthrough in 1929 because high-powered audio valves were not generally available back then." We feel truly fortunate to have been able to listen to and enjoy this magnificent piece of audio history. (Note: This is authentic in-room sound as recorded with a Sony handycam; no enhancements used.)
https://wn.com/1928_Western_Electric_Cinema_Speaker
Трейлер для Electric Cinema
1:56

Трейлер для Electric Cinema

  • Order:
  • Duration: 1:56
  • Updated: 09 Jun 2013
  • views: 131
videos
Источник: vimeo.com/user6123787
https://wn.com/Трейлер_Для_Electric_Cinema
My time at the Electric cinema!
4:32

My time at the Electric cinema!

  • Order:
  • Duration: 4:32
  • Updated: 03 Aug 2014
  • views: 234
videos
I really enjoyed my time at the electric cinema, I hope that you can get to experience such a great time there too! The Electric cinema website: http://www.electriccinema.co.uk/ enjoy xoxo
https://wn.com/My_Time_At_The_Electric_Cinema
Electric Cinema, Notting Hill
0:16

Electric Cinema, Notting Hill

  • Order:
  • Duration: 0:16
  • Updated: 13 Sep 2013
  • views: 872
videos
via YouTube Capture
https://wn.com/Electric_Cinema,_Notting_Hill
The Electric Cinema on Portobello Road in London!
0:11

The Electric Cinema on Portobello Road in London!

  • Order:
  • Duration: 0:11
  • Updated: 16 Apr 2017
  • views: 96
videos
The coolest place to see a movie...
https://wn.com/The_Electric_Cinema_On_Portobello_Road_In_London
Tom Laws - Owner, Electric Cinema
4:46

Tom Laws - Owner, Electric Cinema

  • Order:
  • Duration: 4:46
  • Updated: 03 Nov 2010
  • views: 160
videos
Tom Laws, owner of the Electric Cinema, discusses Arts & Culture in Birmingham.
https://wn.com/Tom_Laws_Owner,_Electric_Cinema
Electric Cinema Radford London
0:21

Electric Cinema Radford London

  • Order:
  • Duration: 0:21
  • Updated: 13 Feb 2014
  • views: 1151
videos
Electric Cinema might be one of the many attractions drawing you to look for your dream property in Radford London. You may know the area well of you may still be weighing up your options and pros and cons of the various locals. If you need any assistance then please don't hesitate to ask http://www.bairstoweves.co.uk/forsaleoffice/radford/262/
https://wn.com/Electric_Cinema_Radford_London
vr family, 9d vr cinema with 6 seats, 6dof electric cinema
0:09

vr family, 9d vr cinema with 6 seats, 6dof electric cinema

  • Order:
  • Duration: 0:09
  • Updated: 15 May 2018
  • views: 0
videos
9d vr cinema with 6 seats for family, welcome to inquiry Crystal: +86 15889623816
https://wn.com/Vr_Family,_9D_Vr_Cinema_With_6_Seats,_6Dof_Electric_Cinema
The Grand Electric Cinema 360
0:22

The Grand Electric Cinema 360

  • Order:
  • Duration: 0:22
  • Updated: 25 Feb 2018
  • views: 218
videos
Just incase you missed out on saying farewell to the Grand Electric Cinema in Ryhope, here's a 360 degree view of the inside of the building! The Cinema will soon be deconstructed and rebuilt at Beamish as part of our 1950s Town. Thanks to the money raised by National Lottery players, the Remaking Beamish project has been awarded £10.9m by the Heritage Lottery Fund.
https://wn.com/The_Grand_Electric_Cinema_360
#99THINGSINLONDON - Portobello Market and Electric Cinema
4:03

#99THINGSINLONDON - Portobello Market and Electric Cinema

  • Order:
  • Duration: 4:03
  • Updated: 31 Mar 2016
  • views: 172
videos
Welcome to Two Estonian Beards You Tube channel. Vlog entry #3 - #99THINGSINLONDON aka Know Thy Neighbourhood. #99 Portobello Market & #98 Electric Cinema English captions and Estonian subs available (soon). Information about Portobello Market http://shopportobello.co.uk https://www.rbkc.gov.uk/subsites/visitkensingtonandchelsea/shopping/portobello/ourmarkets.aspx Information about Electric Cinema - https://www.electriccinema.co.uk Feel free to subscribe and check out our Instagarm and Twitter ———————————————————————————————— Contact us by:Instagram - twoestonianbeards Twitter - @2EstonianBeards ———————————————————————————————— Music - ANITEK - CityStrum http://www.youtube.com/anitekmusic Licensed via Jamendo Music https://www.jamendo.com ————————————————————————————————
https://wn.com/99Thingsinlondon_Portobello_Market_And_Electric_Cinema
×